Bianchi Café öppnade

Bianchi Café öppnade

Publicerad

Är du sugen på en latte och en cykel på köpet? Nu är det möjligt att få båda på ett och samma ställe. Bianchi Cafe&Cycles har öppnats bara tio cykellängder från självaste Stureplan.

Stockholm blir den fösta staden i världen där detta koncept förverkligas. Går allting enligt planerna kommer liknande cykelcaféer att öppnas senare i Milano och i New York. Men Bianchi Café&Cycles ska inte bara vara en kul idé och ett trevligt inslag i stadsbilden.

- Det ska inte vara ett café som moderbolaget driver för att det är kul utan det ska vara ett koncept som är lönsamt. Är det inte lönsamt är det ingenting att ha, säger Salvatore Grimaldi med eftertryck.

Idén bygger alltså på att cykelbutiken ligger längst inne i den stora lokalen. Där ska man ha ett brett sortiment av Bianchi-cyklar, konfektion och produkter. Kunden ska mötas av kunnig personal som både säljer cyklar men också erbjuder service kundens Bianchi-cyklar. Innan man kommer in i cykelbutiken möts man först i entrén av en espressobar. I sann italiensk stil och med cykeltema till och med på tapeterna. Går man längre in i lokalen och några trappsteg upp hittar man ett cafe och ett antipastikök som serverar äkta italienska smårätter. Med andra ord en okonventionell och salig blandning, allt inrett i stilrena former.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

JO Sport tar över Blizzard och Tecnica

1 kommentar

LARSA: Vilken gång i ordningen är det som JO blir alpinleverantör igen sedan starten? Alla handlare ser igenom ”ännu en satsning” på nya alpinvarumärken som med all sannolikhet kommer upphöra att tas över...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842