Merida agerar

Merida agerar

Publicerad

Cykeltillverkaren Merida återkallar samtliga cyklar av modellen S-Presso. Orsaken är att cyklarna kan ha drabbats av ett produktionsfel och cykeljätten vill vara på den säkra sidan och återkallar därför alla cyklar sålda av svenska återförsäljare mellan 2008-2010.

Felet som har upptäckts ligger i fogen mellan gaffelröret och gaffelkronan. Produktionsfelet kan i värsta fall leda till ett brott i gaffeln som kan få tråkiga konsekvenser. Därför agerar Merida omedelbart och erbjuder sig att byta gaffel på samliga S-Presso cyklar kostnadsfritt . Det handlar om cirka 1300 cyklar i Sverige. De konsumenter som köpt en sådan modell uppmanas nu ta kontakt med närmaste Merida-återförsäljare. På Merida Sverige AB är man ytterst ledsen över det inträffade och beklagar djupt allt besvär felet orsakar kunderna.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

JO Sport tar över Blizzard och Tecnica

1 kommentar

LARSA: Vilken gång i ordningen är det som JO blir alpinleverantör igen sedan starten? Alla handlare ser igenom ”ännu en satsning” på nya alpinvarumärken som med all sannolikhet kommer upphöra att tas över...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842