SKS ökar tillgängligheten

SKS ökar tillgängligheten

Publicerad

Den tyska tillverkaren av cykeltillbehör, SKS ökar tillgängligheten för sina produkter på den svenska marknaden. Det gör man genom att i framtiden använda två distributörer, Shimano Nordic och Vartex för att serva butikerna.

Det tyska föetaget SKS har tillverkat tillbehör till cyklar sedan 1930-talet. Mest känd är företaget kanske för sina cykelpumpar som tidigare var föregångare både tekniskt och produktionsmässigt. Idag finns i företagets produktutbud förutom cykelpumpar också multiverktyg, stänkskärmar, flaskhållare och flaskor. Tidigare sköttes företagets distribution i Sverige enbart av Shimano Nordic. För att öka tillgängligheten för de svenska kunderna har företaget nu beslutat att låta även Varbergbaserade företaget Vartex AB sköta en del av distrubutionen. Vartex har sedan tidigare i sin produktportfölj varumärken som Avid, Mavic, Sram och Rockshox.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

JO Sport tar över Blizzard och Tecnica

1 kommentar

LARSA: Vilken gång i ordningen är det som JO blir alpinleverantör igen sedan starten? Alla handlare ser igenom ”ännu en satsning” på nya alpinvarumärken som med all sannolikhet kommer upphöra att tas över...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842