Intersport har en av Sveriges bästa marknadschefer

Intersport har en av Sveriges bästa marknadschefer

Publicerad

Intersport kan ha en av Sveriges bästa marknadschefer. Åtminstone tycker tidningen Dagens Media det eftersom de har nominerat Intersports marknadschef Erik Andersch till titeln Årets Marknadschef.

Erik slåss om titeln tillsamans med tolv andra marknadschefer, men Erik är den enda från sportbranschen.

Eriks nominering bottnar i att Intersport i våras passerade fyra miljarder i omsättning och att kedjan enligt en undersökning i tidningen Market i våras har fler besök än H&M och därmed är Sveriges mest besökta klädkedja.

Erik har före Intersport jobbat för JC, KappAhl och Volvo.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Per Sigvardsson lämnar XXL efter Greta-hånen

13 kommentarer

Nicolas: Denna tråd landade väl! Och på Sportfack kommer vi fortsätta att sätta miljöfrågan under lupp, utifrån en rad olika vinklar och aspekter. Det händer mycket på miljöområdet just nu ute hos många...

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842