Head vill få slagläge

Head vill få slagläge

Publicerad

Distributionen av Head racketar i Sverige kommer i framtiden att skötas av GSL AB. Sven Sixtensson som skött distributionen i 2 år fortsätter arbetet men nu i ny regi. Målet är att växa och bli starka på den svenska marknaden.

Tidigare sköttes distributionen av Head racketar av företaget Ramverket. I princip var detta en ”en-mans-show” med alla de för-och-nackdelar som det innebär. Nu fortsätter Sven Sixtensson med jobbet, men får i framtiden hjälp av all den expertis som företaget GSL har inom tennisbranschen. GSL AB drivs av den forne tennisstjärnan Magnus Gustavsson och hans bror Anders.

- Vi kan tillföra fler personer som jobbar med Head, vi kan ordna flera event och vi har många kontakter i Sverige inom tennisen, berättar Magnus ” Gusten” Gustavsson.

Varumärket Head har haft en undangömd ställning i Sverige. Internationellt har Head en starkare position med bland annat flera kontrakterade spelare i världseliten. Bland dem den svenska världsstjärnan Robin Söderling. Med den nya organisationen vill GLS AB lyfta fram Head också på den svenska marknaden, såväl inom tennis som inom squash och badminton. Sedan tidigare har GSL en stark position på marknaden med starka varumärken som Lotto och Fred Perry.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

JO Sport tar över Blizzard och Tecnica

1 kommentar

LARSA: Vilken gång i ordningen är det som JO blir alpinleverantör igen sedan starten? Alla handlare ser igenom ”ännu en satsning” på nya alpinvarumärken som med all sannolikhet kommer upphöra att tas över...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842