Stiga startar dotterbolag i Kina

Stiga startar dotterbolag i Kina

Publicerad

Stiga Sports öppnar ett dotterbolag i Peking, Kina för att öka försäljningen av deras svensktillverkade bordtennisracketar.

Dotterbolaget ska främst sälja Stigas bordtennisprodukter som redan är ett starkt märke i Kina tack vare att de sponsrar flera kinesiska spelare och det kinesiska landslaget.

- Det känns oerhört viktigt att Stiga nu kan sälja och marknadsföra våra bordtennisprodukter utan mellanhänder på den enorma kinesiska bordtennismarknaden, säger Stigas vd Mats Bandstigen. Vi räknar inledningsvis med att sälja för cirka 50 miljoner kronor per år men vårt långsiktiga mål är betydligt högre än så.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lager 157 knaprar på outdoorkakan

16 kommentarer

Sportfan: @spisen, om nu S.Palm är så duktig som du antyder, är de väl inga problem att de görs en undersökning som bekräftar de du skriver, och då slipper vi alla spekulationer. De du upplever som apati, de...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842