Reebok storsatsar på TV-kampanj

Reebok storsatsar på TV-kampanj

Publicerad

Om du tittar på TV under de kommande veckorna är chansen stor att du får se ett par Reebok Easytone i rutan. Med start nästa vecka rullar Reebok nämligen ut sin största TV-kampanj i Sverige någonsin.

Reklamfilmen kommer att visas på Kanal 5, TV 3, TV 6 och TV4 och får sällskap av annonsering i tidskrifter som vänder sig till kvinnor. Kampanjen kommer att rulla under hela hösten.

- Easytone är en fantastisk produktinnovation och bygger på att du ökar muskelaktiviteten i rumpan, vaderna och baksidan av låren. Filmen som är kul, fräck och provokativ visar detta på ett alldeles nytt sätt för sportbranschen. Vårens TV-kampanj blev en enorm succé och försäljningen var fenomenal, därför har jag valt att investera i en ännu större kampanj i höst och inkludera Danmark och Finland, säger Robert Inghamn, marknadsdirektör Reebok Nordic, i ett pressmeddelande.

Förutom Sverige, Danmark och Finland kommer reklamfilmen även att visas i Tyskland, England, Spanien, Ryssland och Italien.

Av: Magnus Reithner

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Sommarläsning: Djuplodande intervju med Marcus Wibergh

6 kommentarer

Fredrik: Och anställda med mångårig trogen tjänst och mycket kunskap passade man på att göra sig av med på samma gång.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842