Fräsh start för Boutique Fräsh

Fräsh start för Boutique Fräsh

Publicerad

På torsdag öppnade Boutique Fräsh sina dörrar för sjunde gången. I år ordnas inköpsmässan för streetwear, snow-och skateboardvärlden i Münchenbryggeriets lokaler på Södermalm i Stockholm.

De stilfulla och anrika lokalerna utgör en fin inramning för årets Boutique Fräsh. Eldsjälen Jonas Wiehager gick omkring och myste bland alla montrarna och bland de 100-tal brands som finns representerade på årets mässa.

- Jag är verkligen glad att vi fick tag på de här lokalerna, det var en idé som jag hade haft redan länge. Utställarna har här mycket lättare att komma med spännande lösningar och konstruktioner i sina montrar, förklarade Jonas Wiehager för Sportfack.

Intresset för streetmode består vilket syntes tydligt på Münchenbryggeriet idag. De flesta leverantörer och butiker hade sina möten förbokade sedan länge. Men det finns också plats för spontana diskussioner och möten i de 1200 kvadratmeter stora lokalerna. Årets Boutique Fräsh pågår under torsdag och fredag och avslutas med ett party på Mosebacke.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

JO Sport tar över Blizzard och Tecnica

1 kommentar

LARSA: Vilken gång i ordningen är det som JO blir alpinleverantör igen sedan starten? Alla handlare ser igenom ”ännu en satsning” på nya alpinvarumärken som med all sannolikhet kommer upphöra att tas över...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842