Fräsh start för Boutique Fräsh

På torsdag öppnade Boutique Fräsh sina dörrar för sjunde gången. I år ordnas inköpsmässan för streetwear, snow-och skateboardvärlden i Münchenbryggeriets lokaler på Södermalm i Stockholm.

De stilfulla och anrika lokalerna utgör en fin inramning för årets Boutique Fräsh. Eldsjälen Jonas Wiehager gick omkring och myste bland alla montrarna och bland de 100-tal brands som finns representerade på årets mässa.

– Jag är verkligen glad att vi fick tag på de här lokalerna, det var en idé som jag hade haft redan länge. Utställarna har här mycket lättare att komma med spännande lösningar och konstruktioner i sina montrar, förklarade Jonas Wiehager för Sportfack.

Intresset för streetmode består vilket syntes tydligt på Münchenbryggeriet idag. De flesta leverantörer och butiker hade sina möten förbokade sedan länge. Men det finns också plats för spontana diskussioner och möten i de 1200 kvadratmeter stora lokalerna. Årets Boutique Fräsh pågår under torsdag och fredag och avslutas med ett party på Mosebacke.