Succé för Hestras cykelsatsning

Succé för Hestras cykelsatsning

Publicerad

Den svenska handsktillverkaren Hestras satsning på cykelhandskar för stadscykling har blivit en framgång. De nya modellerna har varit mycket uppskattade och har medverkat till att företagets försäljning har ökat med 30 procent under årets första månader.

Det ökade intresset för cykling i Skandinavien resulterade i att Hestra breddade sitt sortiment av cykelhandskar. Bland annat utvecklade företaget handskar speciellt avsedda för jobbpendling och stadscykling. Efterfrågan på dessa modeller har varit stor under våren och försommaren. Även Hestras satsning på tävlingsfronten i mountainbike har skördat framgångar. Företaget samarbetar bland annat med det danska elitlaget Holte MTB och med cross country-cyklisten Annika Langvad. Hon har förbättrat sin världsranking avsevärt under året och ligger som bäst på en 14:e plats. Langvad har varit mycket nöjd med samarbetet med svenska Hestra och ligger också bra till i den Tyska Bundesligan i cross country, som hon leder med bara en deltävling kvar.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Ny landschef för Stadium utsedd

1 kommentar

Wayne: Åsa är helt enkelt fantastisk. Så stolt över min fd BC.

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842