Sportspec-kampanj prisad

Sportspec-kampanj prisad

Publicerad

Cykelbutiken Sportspec i Göteborg har tilldelats det prestigefyllda kommunikationspriset Guldägget i kategorin direktreklam. Juryn föll för Sportspecs kampanj P-botskonverteraren.

Kampanjen var utformad av GOSS Reklambyrå och har riktat sig till dem som fått P-böter i centrala Göteborg. Vid sidan av P-boten har Sportspec placerat en folder med en rabattcheck för en ny cykel hos Sportspec på samma belopp som böterna.

Guldäggets jury består av 85 personer som är verksamma i kommunikationsindustrin som copywriters, art directors, webbkreatörer, designers, PR-konsulter eller medieplanerare.

Juryns motivering: Tänk om du kunde trolla, trolla bort allt som är tråkigt och jobbigt till något positivt. Kanske skulle du trolla bort din jobbiga granne, få bilköer att försvinna eller kanske få dina p-böter raderade. Detta är numera fullt möjligt. Som magi konverterar detta välgjorda och smarta DR din p-bot till cykelrabatt. Och ju mer p-böter desto mer rabatt, kan det bli bättre? Det tyckte i alla fall inte juryn som delar ut ett mycket välförtjänt guldägg.

Av: Magnus Reithner

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Jackan som klickar i alla hållbarhetsboxar

5 kommentarer

Joel S: Röjk Badland Jacket vann både ISPO Award och Scandinavian Outdoor Award 2018.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842