Normark bjuder på tatueringar

Normark bjuder på tatueringar

Publicerad

Under Sportfiskemässan i Sundsvall 7-9 maj bjuder Normark besökarna på en udda sak. De som vill kan nämligen bli tatuerade med Rapalas wobbler, logga eller G. Loomis skelettfisk.

- Vi har sett att intresset för tatueringar har ökat i Sverige de senaste åren, säger Pär Lindberg som är divisionschef för sportfisket på Normark. Det är roligt att kunna erbjuda mässbesökarna något unikt och spännande.

De som vill och bokar tid kan alltså pryda sin kropp med en av tre tatueringar - Rapalas wobbler Original Floater, Rapalas logga i rött eller G. Loomis Skeleton Fish. Tatueraren Kent Inge Storengen kommer att finnas på plats i Normarks monter under hela helgen men det är bara personer över 18 år och med legitimation som kan få ta del av erbjudandet.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Stort antal medarbetare har tvingats lämna Lundhags

3 kommentarer

Mattias, red: Nej. Ja absolut om det går, dvs om Lundhags/Brav svarar nästa gång vi hör av oss.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842