Poc tror på ljusa tider

Poc tror på ljusa tider

Publicerad

Poc tror att framtiden är så ljus att alla måste bära solglasögon. Eller så tycker de bara att solglasögon passar in i företagets produktportfölj.

vintersport Poc breddar sitt sortiment med en kollektion solglasögon. Sin vana trogen går Poc sina egna vägar och har hittat ett material i linserna som är framtaget för glaskupan i stridsflygplan. Materialet heter NXT och ska enligt Poc ha extrem tålighet mot slag och repor samt utmärkta optiska egenskaper.

Solglasögonen premiärvisas på SIA i USA och Ispo i Europa och landar i butik i september. Fyra modeller finns på programmet; Eye Do, Eye Am, Eye Was samt Eye Did.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lager 157 knaprar på outdoorkakan

16 kommentarer

Sportfan: @spisen, om nu S.Palm är så duktig som du antyder, är de väl inga problem att de görs en undersökning som bekräftar de du skriver, och då slipper vi alla spekulationer. De du upplever som apati, de...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842