K2 och BMW turnerar tillsammans i fjällen

När BMW nu lanserar sin nya bil X1 har de valt att göra det ihop med K2 eftersom de båda företagen har gemensamma nämnare som körglädje, säkerhet och avancerad teknologi.

Under vintersäsongen 09/10 kommer K2 och BMW X1 att gemensamt visa och marknadsföra sina produkter. BMW lanserar en ny bil, BMW X1 som, liksom K2:s skidor, vänder sig till en kundgrupp med en aktiv livsstil där spontanitet, flexibilitet och ett ungt sinne är nyckelorden.

Tillsammans genomför de båda varumärkena en resa genom hela Europa där startskottet gick den 21 november på Winter Jam i Stockholm. I Sverige kommer tre BMW X1 med budskapet ”Joy is the ride” att synas på olika skidorter och skidevenemang under hela vintern. På varje skidort där ”touren” gör nedslag kommer det finnas möjlighet att testa K2:s skidor och snowboards och se den nya BMW X1.

BMW har i samband med det nya samarbetet låtit specialdesigna en limiterad upplaga av en till BMW X1 dedikerad skida. Totalt tillverkas 500 par skidor varav 10 stycken till Sverige där de kommer att vara priser till deltagarna i de tävlingar som K2 och BMW arrangerar under vintern. Specialskidan är designad utifrån K2:s Backside-kollektioen, och skidan COOMBAck, dedikerad extremskidåkaren och bergsklättraren Doug Coombs.

K2 och BMW turnerar tillsammans i fjällen K2 och BMW turnerar tillsammans i fjällen K2 och BMW turnerar tillsammans i fjällen