Puma designar afrikanskt

Puma designar afrikanskt

Publicerad

Pumas Afrikasatsning eskalerar inför fotbolls-VM i Sydafrika i sommar. En del är ett designarbete med konstnären Kehinde Wiley.

Pumas Afrikainspirerade kampanj tar ytterligare ett steg inför fotbolls-VM i Sydafrika förutom att sponsra flera afrikanska fotbollslag. Vår- och sommarkollektionen 2010 går i Afrikas tecken då de valt att samarbeta med den urbana konstnären Kehinde Wiley. Kollektionen innefattar sju grafiska mönster av Wiley, som gjort sig känd för målningar av urbana afroamerikanska män i poser från konsthistorien och för färgstarka tapetliknande bakgrunder.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Black Diamonds stavar tog storslam i Råd & Rön-test

1 kommentar

Sven Blomqvist: hej var kan få sercise på Black diamond stavar MVH Sven 070 813 96 66

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842