Stockholm Marathon fullt och rekordstort

Stockholm Marathon fullt och rekordstort

Publicerad

Trots att det är mer än ett halvår till Stockholm Marathon modell 2010 avgörs är loppet fulltecknat. Det betyder dessutom att tävlingen och motionsloppet till 2010 har nytt deltagarrekord med 20.000 anmälda löpare.

Det tidigare rekordet är 18 827 anmälda från 2009 års lopp. Var fjärde deltagare är en kvinna - också det en ny toppnotering.

Ifjol stängdes anmälningarna den 1 december. Undantag görs endast för löpare i SM-klassen och för dem som har fullföljt loppet minst tio gånger - varav minst ett under de tre senaste åren.

Stockholm Maraton avgörs som vanligt första lördagen i juni, i år den femte och bland sponsorerna med sportanknytning till årets mara återfinns bland annat Team Sportia, Reebok och Löparshopen.se

Av: Mattias Björklund

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lager 157 knaprar på outdoorkakan

17 kommentarer

Blinto ATL Vecka 8: Vore givetvis intressant med en granskning av både det ena och det andra inom branschen. Men faktum är att Sportfack består av 1 person, resten är mer eller mindre löst anknutna journalister, låt...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842