Längdskidlandslaget valde Icebug

Längdskidlandslaget valde Icebug

Publicerad

Från och med nu och två år framåt är Icebug officiell leverantör av trail running-skor till skidlandslaget i längdåkning. Det meddelar Icebug i ett pressmeddelande.

- En stor del av våra löppass sker i obanad terräng. De här skorna med dubbar och slitstarka material är perfekta för det, säger förbundskapten Joakim Abrahamsson.Modellerna som landslagsåkarna- och ledarna valt ut är den lätt och flexibla Spirit OLX, samt den mer skyddande och stabilare Sisu OLX. De är designade för att klara tuffast tänkbara förhållandena vid sidan av spåret, med lågabsorberande material för att minimera våtvikten.- Det blir ett säkrare löpsteg med minskad skaderisk, eftersom man får så bra fäste och kommer nära underlaget. Det kommer definitivt att bli ett stort hjälpmedel, fortsätter Joakim Abrahamsson.- Vi har länge trott att våra skor passar bra för skidåkares barmarksträning - och har ”off the record" vetat att många längdstjärnor från olika länder använt Icebug. Det är kul att nu också kunna kommunicera det officiellt, säger David Ekelund, vd för Icebug.

Av: Mattias Björklund

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Black Diamonds stavar tog storslam i Råd & Rön-test

1 kommentar

Sven Blomqvist: hej var kan få sercise på Black diamond stavar MVH Sven 070 813 96 66

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842