30 år med luft i skorna

30 år med luft i skorna

Publicerad

Är du i Stockholm den kommande veckan ska du gå till Galleri Studio där det pågår en utställning om Nike Air som firar 30 år i år.

"The I am 1" är en utställning om framgångssagan Nike Air. Utställningen har turnérat runt hela världen och ikväll är det premiär i Stockholm. Utställningen visar utvecklingen av Nike Air ur en designsynvinkel och bland annat berättas historien om hur Nikes designer Tinker Hatfield besökte George Pompidou Center i Paris och blev förälskad i den transparanta arkitekturen. Tillbaka i USA ritade han skon Nike Air Max - den första modellen med en synlig Air-enhet.

Utställningen pågår under tiden 15-23 augusti och platsen är Galleri Studio på Åsögatan 115. Öppettider 12-17 på helger och 12-19 på vardagar. Fri entré.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Black Diamonds stavar tog storslam i Råd & Rön-test

1 kommentar

Sven Blomqvist: hej var kan få sercise på Black diamond stavar MVH Sven 070 813 96 66

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842