Kask ställer ut kurbitsmålning i Paris

Kask ställer ut kurbitsmålning i Paris

Publicerad

I sommar producerar Röhsska museet tillsammans med det svenska kulturinstitutet i Paris utställningen Mais ou va le design Suedois.

På utställningen visas samtida svensk formgivning, där bland annat svenska Kask ställer ut ett verk. Verket är en hjälm med dödskallemotiv, där dödskallen är utformad som en kurbitsmålning från Dalarna, som också är varifrån Kask härstammar. Utställningen finns att beskåda på Svenska institutet i Paris och är öppen från den 6 maj till och med den 26 juli år 2009.

Av: Johanna Back

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Black Diamonds stavar tog storslam i Råd & Rön-test

1 kommentar

Sven Blomqvist: hej var kan få sercise på Black diamond stavar MVH Sven 070 813 96 66

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842