Rolf Hagström tar över Tennis Fashion

Rolf Hagström lämnar Nike efter elva år och blir ny vd för Tennis Fashion. Rolf köper även bolaget av grundaren Björn Sefastsson som dock blir kvar som arbetande styrelseordförande.

– Rolf jobbade för mig med Prince innan Nike värvade honom, berättar Björn Sefastsson. Han har ett stort tennisintresse och det i kombination med hans breda kontaktnät i sportbranschen gör att det känns tryggt att lämna över ledningen av Tennis Fashion till Rolf. Han har bästa tänkbara förutsättningar att förvalta och utveckla företaget under de kommande åren.

– Jag ser fram emot att åter få jobba i racketsportbranschen som ligger mig mycketvarmt om hjärtat, säger Rolf Hagström. Det är min målsättning att fortsätta erbjuda bra service, och samtidigt vill jag fördjupa och utveckla samarbetet med våra kunder. Jag är dessutom mycket stolt över att få företräda marknadens starkaste varunamn; Prince, Nike och Tretorn.

Tenis Fashion säljer Prince och Tretorn tennisprodukter och sedan årsskiftet även Nikes tennissortiment till racketshopparna.

– Nike har gått över förväntan, berättar Björn. Vi erbjöd 50 butiker att bli Approved Nike Dealers och det har blivit otroligt positivt mottaget. För Nike var det säkert ett stort steg att dela med sig av sitt varumärke, men jag tycker att det var mycket förståndigt. Varumärken måste byggas genom specialistbutiker och det är dem vi jobbar med.

Rolf tar över som vd 1 maj och efter att Björn satt in honom i jobbet kommer Björn att syssla med olika projekt i Tennis Fashions namn men inte vara direkt inblandad i försäljningen.

Rolf Hagström tar över Tennis Fashion Rolf Hagström tar över Tennis Fashion