AG Trading breddar sitt sortiment

AG Trading breddar sitt sortiment

Publicerad

Det som började med Conformable sulor och innerskor för slalompjäxor har kompletterats med Poc hjälmar och skydd tidigare i år och nu är det också klart att AG Trading tar hand om Stöckli skidor och Hotronic värmesulor och pjäxvärmare.

De tre nya märkena har Ag Trading tagit över efter det att Åre Agentur gick i konkurs i somras.

Verksamheten i AG Trading har också förändrats. AG Trading ägs av samma människor som äger butiken Alpingaraget, men nu har verksamheterna delats upp och AG Trading rattas av Robert Larsén och han är inte längre verksam i Alpingaraget. Omvänt gäller att Magnus Wörnert och de övriga i Alpingaraget inte är aktiva i AG Trading.

AG Trading består idag av Robert Larsén, Marc Ahlgren och Tony Thorbjörnsson. Robert har det övergripande ansvaret och tar också hand om sina gamla kunder. Marc ansvarar för Conformable och Stöckli och Tony tar hand om Poc och Hotronic.

- Vi är väldigt nöjda med den mix av varumärken vi har just nu, säger Robert larsén. Det är produkter av hög kvalitet som vänder sig till människor som tar sin skidåkning på allvar.

Coformables sulor är den största produkten för AG Trading. Runt 40.000 sulor säljs årligen i Sverige i allt från Stadiumbutiker till boot fittingspecialister som Verkstan i Åre. Sulorna är också en året runt produkt och potentialen för löpning, cykel, golf och outdoorskor är enorm enligt Robert.

- Stöckli är en nischprodukt, fortsätter Robert. Om vi säljer 350 par nästa år är vi nöjda, men skidorna är fantastiskt bra och vi är säkra på att det finns kunder som är villiga att betala lite mer för att få riktigt bra skidor.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lager 157 knaprar på outdoorkakan

16 kommentarer

Sportfan: @spisen, om nu S.Palm är så duktig som du antyder, är de väl inga problem att de görs en undersökning som bekräftar de du skriver, och då slipper vi alla spekulationer. De du upplever som apati, de...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842