AG Trading breddar sitt sortiment

Det som började med Conformable sulor och innerskor för slalompjäxor har kompletterats med Poc hjälmar och skydd tidigare i år och nu är det också klart att AG Trading tar hand om Stöckli skidor och Hotronic värmesulor och pjäxvärmare.

De tre nya märkena har Ag Trading tagit över efter det att Åre Agentur gick i konkurs i somras.

Verksamheten i AG Trading har också förändrats. AG Trading ägs av samma människor som äger butiken Alpingaraget, men nu har verksamheterna delats upp och AG Trading rattas av Robert Larsén och han är inte längre verksam i Alpingaraget. Omvänt gäller att Magnus Wörnert och de övriga i Alpingaraget inte är aktiva i AG Trading.

AG Trading består idag av Robert Larsén, Marc Ahlgren och Tony Thorbjörnsson. Robert har det övergripande ansvaret och tar också hand om sina gamla kunder. Marc ansvarar för Conformable och Stöckli och Tony tar hand om Poc och Hotronic.

– Vi är väldigt nöjda med den mix av varumärken vi har just nu, säger Robert larsén. Det är produkter av hög kvalitet som vänder sig till människor som tar sin skidåkning på allvar.

Coformables sulor är den största produkten för AG Trading. Runt 40.000 sulor säljs årligen i Sverige i allt från Stadiumbutiker till boot fittingspecialister som Verkstan i Åre. Sulorna är också en året runt produkt och potentialen för löpning, cykel, golf och outdoorskor är enorm enligt Robert.

– Stöckli är en nischprodukt, fortsätter Robert. Om vi säljer 350 par nästa år är vi nöjda, men skidorna är fantastiskt bra och vi är säkra på att det finns kunder som är villiga att betala lite mer för att få riktigt bra skidor.

AG Trading breddar sitt sortiment AG Trading breddar sitt sortiment AG Trading breddar sitt sortiment