Interski slutar med Head tennis

Interski slutar med Head tennis

Publicerad

Interski har beslutat sig för att avsluta sin försäljning av Heads tennisutrustning för att istället koncentrar sig på vinterprogrammet.

Sedan några år tillbaka har Interski i Åre jobbat med Head inom både vinter- och racketsport, men nu väljer Micke Tollin, vd för Interski, att upphöra med racketatsningen.

- Det blev för svårhanterat för oss med väldigt många små ordrar, säger Micke. Vi väljer istället att koncentrera oss på vinterbiten och bli ännu starkare där.

Ny ansvarig för Head racket i Sverige blir Sven Sixtensson som tidigare har jobbat med Lundhags och Åre Agentur. Sven kommer till en början att jobba ensam med märket och utgå från Östersund och dela showroom med Interski i Stockholm för att visa på varumärkets bredd.

- Det känns skönt att Sven tar över Head racket så att märket inte tappar fart i Sverige, säger Micke. Ledningen på Head i Europa är också mycket nöjd över lösningen och gillar att vi kommer att samarbeta framöver.

Interski ansvarar för leveranser fram till 15 oktober, därefter tar Sven Sixtensson över.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lager 157 knaprar på outdoorkakan

17 kommentarer

Blinto ATL Vecka 8: Vore givetvis intressant med en granskning av både det ena och det andra inom branschen. Men faktum är att Sportfack består av 1 person, resten är mer eller mindre löst anknutna journalister, låt...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842