Adidas tillbaka på tennisbanan

Adidas tillbaka på tennisbanan

Publicerad

Adidas har börjat marknadsföra tennisracketar och -bollar igen. Från och med december är varumärket återigen komplett leverantör på tennissidan.

Tre racketkollektioner kommer ut på marknaden: Barricade, Response och Feather. Namnen existerar redan inom Adidas tennisskoutbud och egenskaperna för racketerna matchar skornas. Barricadeserien, där det ingår fyra racketar, har tagits fram för tourspelare, Response för elitmotionärer och Feather för motionärer.

- Med tanke på framgångarna för våra tennisskor och vår tenniskonfektion känns det som att marknadsläget är det rätta för att åter ta upp racketproduktion. Nu kan vi förse tennisspelare med all utrustning som de behöver för att utöva en av världens mest populära sporter. Konsumenterna kan vara övertygade om att våra nya racketar kommer att hålla den höga standard som så länge har varit förknippad med varumärket Adidas, säger Simon Cartwright, vice vd för Adidas Tennis, i ett pressmeddelande.

Racketerna kommer att produceras av tennistillverkaren Keentech och börjar säljas i Adidas egna butiker och hos tennisspecialister den 1 december i år.

Av: Magnus Reithner

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lager 157 knaprar på outdoorkakan

16 kommentarer

Sportfan: @spisen, om nu S.Palm är så duktig som du antyder, är de väl inga problem att de görs en undersökning som bekräftar de du skriver, och då slipper vi alla spekulationer. De du upplever som apati, de...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842