Gravis lanserar skejtkollektion

Gravis lanserar skejtkollektion

Publicerad

Gravis Footwear tar nu ett större kliv in på skateboardarenan och presenterar ett helt nytt segment - Gravis IV Skateboarding, IVSK8, en skokollektion tillägnad alla skejtare världen över. IVSK8:s första performance-skejtsko, Viking Hi LX LTD, ser dagens ljus redan nu i augusti, men kompletteras i oktober med en rad nya stilar och färgsättningar.

Skon är designad av den professionella finska skateboardåkaren Arto Saari, som själv är en av de skejtare som sponsras av Gravis. Arto Saari hoppas på att Gravis ska ta skateboarding till en helt ny nivå med utvecklingen av de nya skodonen. Skon säljs i begränsad upplaga om 1600 par i skejtbutiker i USA, Europa och Japan. Skejtsegmentet har byggts upp från grunden med ett helt nytt team och ny produktutveckling.

Under nästa år kommer Gravis att göra fyra släpp med produkter exklusivt skapade av skateboardteamet. Det hängivna skejtengagemanget belyser Gravis också genom att tillägna en viss procent av intäkterna från skokollektionen till IVSK8 Foundation, som stöder olika skateboardorganisationer.

Gravis startades 1998 av grundarna av Burton Snowboards och har arbetat med en rad professionella snowboardåkare, surfare, designers, musiker och konstnärer genom åren.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Black Diamonds stavar tog storslam i Råd & Rön-test

1 kommentar

Sven Blomqvist: hej var kan få sercise på Black diamond stavar MVH Sven 070 813 96 66

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842