686 gör outerwear i denim i samarbete med Levi´s

686 gör outerwear i denim i samarbete med Levi´s

Publicerad

Vatten- och vindtåliga jeans blir verklighet när denimen nu når nya tekniska höjder. Snowboardmärket 686 har inlett ett samarbete med jeansjätten Levi´s.

Tillsammans skapar de kollektionen 686 X Levi´s med ytterplagg för vintersäsongen 2008/2009. En annorlunda hybrid som korsar snowboardstil och -funktion med klassisk denim.

Kollektionen är en del av Times Line, en satsning fär 686 årligen samarbetar med andra märken för att skapa nya innovativa plagg. I 686 X Levi´s ingår en hel kollektion för både kvinnor och män, med jackor, byxor, hoods, t-shirtar och huvudbonader i form av kepsar och mössor.

Funktioner från 686 plagg, med avancerad teknologi kombinerade med Levi´s signifikanta detaljer såsom kontrastfärgade sömmar, metallnitar och de typiska sömmarna på bakfickorna, återkommer i hela kollektionen.

686 själva motiverar samarbetet med att de båda har goda rykten att ha produkter av hög kvalitet som är "like no other".

- Jag är entusiastisk över att kunna kombinera det som Levi´s framställer i denim, med den tekniska kulturen inom outerwear, säger Michael Akira West, ägare av 686, i ett pressmeddelande.

Från Levi´s sida menar man att samarbetet grundar sig i en gemensam passion för kvalitet, designintegritet och önskan att tillverka produkter som inspirerar andra.

Kollektionen kommer att säljas i begränsad upplaga.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lager 157 knaprar på outdoorkakan

16 kommentarer

Sportfan: @spisen, om nu S.Palm är så duktig som du antyder, är de väl inga problem att de görs en undersökning som bekräftar de du skriver, och då slipper vi alla spekulationer. De du upplever som apati, de...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842