Sportfack 01-2018

Läser du i läsplatta eller på mobil? Klicka här. Årets Levarantör SportÅterigen kan vi presentera listan som många i Sportsverige har väntat på: Årets Leverantör Sport. Listan visar vem som har lyckats med sina satsningar, och vilka som har haft det lite tyngre. Se hur dina kolleger eller dina samarbetspartners har presterat. Årets vinnareDu behöver…

Årets Levarantör Sport
Återigen kan vi presentera listan som många i Sportsverige har väntat på: Årets Leverantör Sport. Listan visar vem som har lyckats med sina satsningar, och vilka som har haft det lite tyngre. Se hur dina kolleger eller dina samarbetspartners har presterat.

Årets vinnare
Du behöver inte nödvändigtvis vara stor för att göra ett bra jobb. Det visar vinaren av Årets Leverantör Sport med all tydlighet. Dessutom fick företaget den högsta totalpoängen någonsin. Enligt segrarna handlar framgångarna om passion, prestanda och kvalitet för att få nöjda återförsäljare.

Gear of the Year
Det har åter blivit dags att utse årets bästa produkter och varumärken. Årets finalister är nog de starkaste någonsin. Kolla alla nomineringarna och var med och utse vinnarna.

Ecoride
Ett av de äldsta elcykelföretagen i Sverige, Ecoride, gör en omorganisation. Ecoride, Walleräng och ytterligare några företag går samman och bildar Pro Nordic E-bike Group. För att leda den nya elcykelkoncernen har företaget rekryterat Mårten Nydahl, en tungviktare inom den svenska cykelbranschen.