Sportfack 11-2017

Läser du i läsplatta eller på mobil? Klicka här. Reeboks balansgångSkojätten Reebok vill både tillverka hard coreträningsskor och också moderiktiga sneakers. En balansgång som företaget löser bland annat genom att ta hjälp av kända toppatleter och influencers. Smartare hjälmarLivall förser cykel- och skidhjälmar med modern, digital teknik. Från blinkers och högtalare till kommunikation med polarna…

Reeboks balansgång
Skojätten Reebok vill både tillverka hard coreträningsskor och också moderiktiga sneakers. En balansgång som företaget löser bland annat genom att ta hjälp av kända toppatleter och influencers.

Smartare hjälmar
Livall förser cykel- och skidhjälmar med modern, digital teknik. Från blinkers och högtalare till kommunikation med polarna och SOS-funktion.

100-mäktigaste
Det var tre år sedan sist, och nu är det återigen dags att presentera vi listan med sportbranschenas 100 mäktigaste personer. Kolla hela listan och fundera om du håller med juryns bedömningar.

Vinnaren
Personen som rankats högst på listan över de mäktigaste inom sportbranschen har gjort en lång resa. Hen började sin karriär på butiksgolvet, och har genom hårt arbete avancerat till den absoluitas toppen. Ett tydligt ledarskap och lojalitet är några av hens egenskaper.

Cykelkungen
Den person som kom höst upp på listan inom cykelsegmentet är nästan född in i cykelbranschen. Hen har också ett brett internationellt perspektiv efter många år utomlands. Med ett eget genuint cykelintresse och en fin näsa för affärer gör hen till en ledare med visioner och pondus.

Merida breddar sig
Leverantören Merida Sverige utökar sin varumärkesportfölj med komponent- och tillbehörsproducenten Topeak. Samarbetet ligger i linje med företagets strategi att bli en komplett cykelleverantör, både i Sverige och i hela Norden.