Sportfack 05-2016

Läser du i läsplatta eller på mobil? Klicka här. Tema sommarSommaren förknippas ofta med sol och bad men det finns också andra aktiviteter som blommar upp under sommarmånaderna. Vi tar en titt på två sporter som är väldigt intimt förknippade med sommaren. Inlines kommerJättetrenden från 1990-talet, inlines, är på kommande. Det står klart efter att…

Tema sommar
Sommaren förknippas ofta med sol och bad men det finns också andra aktiviteter som blommar upp under sommarmånaderna. Vi tar en titt på två sporter som är väldigt intimt förknippade med sommaren.

Inlines kommer
Jättetrenden från 1990-talet, inlines, är på kommande. Det står klart efter att vi pratat med leverantörerna. Inlines är dessutom en klockren sommarprodukt för sportbutikerna.

Skateboard växer
Intresset för skateboard ökar igen. Frågan nu är vem som ska sälja produkterna då specilaisterna försvinner och kedjornas intresse för produkterna är svalt.

Sommarprodukter
Vi har plocka fram några sköna produkter för en sommar på stranden, i staden eller i skogen. Det är allt från strandspel och shorts till longboards, sandaler, MTB och vandringsbyxor.

På kurs med Thule
Att informera distributörer och butikspersonal om produkterna kan göras på många olika sätt. Thule valde i våras att bjuda in sina samabetspartners till Hillerstorp för två späckade aktivitetsdagar.

Cykeldestinationer
Allt flera fjälldestinationer erbjuder nu liftburen cykling till sommargästerna. Cykling har blivit en växande verksamhet som både entreprenörer och kommuner idag satsar pengar och resurser på.

Roligare träning
Gymmen i framtiden kommer inte likna dagens motionsanläggningar. Sportfack besökte en anläggning som redan idag visar hur framtiden kan se ut.