Sportfack 06-2015

Läser du i läsplatta eller på mobil? Klicka här. Tema löpningFrågan är om löpning är en trend eller om den ska kallas för en folkrörelse. I detta nummer tittar vi både på löptrender, träffar bransch­giganter och tar en titt på produkter som är på kommande. Löparskorna 2016Nästa år är det dämpning som gäller. Både på…

Tema löpning
Frågan är om löpning är en trend eller om den ska kallas för en folkrörelse. I detta nummer tittar vi både på löptrender, träffar bransch­giganter och tar en titt på produkter som är på kommande.

Löparskorna 2016
Nästa år är det dämpning som gäller. Både på asfalt och i terrängen. Skorna kommer åter att ha drop och sulorna är formade för att få ett rullande steg.

Adidas vd Sven Moser
Efter ett år på posten som vd för Adidas har Sven Moser blivit varm i kläderna. Sportjätten har som målsättning att finnas där konsumenterna är – alltså också i den virtuella världen.

Löpartrender
Idag är det inte bara löpning rakt fram på asfalt eller i motionsspåret som gäller. Hinderlöpning, terränglöpning och andra löpartrender har börjat växa sig starka.

Extra prylar för löparen
En löpare behöver mer än bara skor. Därför har vi givetvis också tittat på andra produkter som gör kunden som ska ut och springa lite gladare.

Tyskt gummi
Tyska Continental tillverkar fortfarande sina däck på hemmaplan. Sportfack fick en möjlighet att åka till fabriken i Kornbach för att titta hur det egentligen går till.

Gott och blandat
Rullskidor, liggunderlag och golfklubbor. Som vanligt är bredden stor när det gäller produkter under högtryck som redaktionen valt att presentera.