Sportfack 05-2015

Läser du i läsplatta eller på mobil? Klicka här. Tema VattenVatten är livets urspung och en oändlig källa till glädje och äventyr. För sportbranschen betyder elementet också affärer med kajaker, baddräkter, surfbräder och en bred variation andra produkter. Stockholm KajakDet började som en hobbyverksamhet men växte med åren till en affärsrörelse. Idag är Stockholm Kajak…

Tema Vatten
Vatten är livets urspung och en oändlig källa till glädje och äventyr. För sportbranschen betyder elementet också affärer med kajaker, baddräkter, surfbräder och en bred variation andra produkter.

Stockholm Kajak
Det började som en hobbyverksamhet men växte med åren till en affärsrörelse. Idag är Stockholm Kajak etablerat och hemligheten bakom framgångarna är ärlighet och event.

Renat vatten
Det är inte alltid självklart att ha tillgång till rent, drickbart vatten när vi är ute på äventyr och eller reser omkring i världen. Vi har tittat på ett antal metoder som ger resenären rent vatten var än hen är.

Extra Evil
Ett företagande kan börja på så många olika sätt. För killarna på Extra Evil i Östersund var det kärleken till wakeboard och vattenlekar som var början till ett gemensamt entreprenörskap.

Swimrun
Först slog tritahlon igenom och nu lockar ö-till-ö-tävlingarna allt fler motionärer. Sportfack har tittat på utbudet och ger er några förslag som ska locka swimrunkunden.

Porträtt: Philip Tavell
Han var ingen naturtalang men tränade sig till att bli en proffscyklist. Nu satsar Phili Tavell istället all sin energi och målmedvetenhet på sitt jobb hos Helly Hansen.

Team Sportia i Barkarby
För Team Sportia är cykel en av fokusprodukterna. Vi besökte sportkedjans stora butik i Barakarby och upptäckte ett riktigt cykelmekka.

Produkter i säsong
Kikare för urbana turister, aktivitetsband för aktiva och sandaler för strandhäng. Som vanligt är variationen stor på uppslaget för produkter i säsong. Ta en titt och se vad du kan behöva i din butik.