Spin18    
    
Spin18

Spin18 är ett discgolf-företag som grundades år 2009 för att främja sporten discgolf och sälja världsledande discgolfprodukter och DiscGolfPark-utrustningöver hela Europa. Discgolf är i dag en av Skandinaviens snabbast växande sporter. Nya spelare och discgolfbanor tillkommer konstant. Vi hjälper er att komma igång med försäljning av golfdiscar genom enkla guider för val av disc för er och era kunder, försäljningsdisplayer och all den kunskap ni önskar och behöver. Alla våra medarbetare är eller har varit aktiva inom sporten på absolut elitnivå och vår erfarenhet och kunskap sträcker sig många decennier tillsammans.

Varumärken

INNOVA - Innova var företaget som skapade discgolfdiscen, detta 1983. Innova är världsledande inom discgolfmarknaden.
INNOVA och Discmania - Innova och Discmania har tillsammans allt inom discgolf, från markeringsdiscar till helhetslösningar för anläggande av sportanläggning DiscGolfPark med den kunskap och produktfamilj som behövs för detta.
Discmania - Ett discgolfmärke som formats i Finland och tillverkas i flera olika fabriker världen över. Discmania har discar för både nybörjare och elitspelare och i olika prisklasser.
DiscGolfPark - Ett världsledande koncept för discgolfbanor.
MultiGolfPark - MultGolf kombinerar golf, footgolf och discgolf till en rolig aktivitet för hela familen.

Produktgrupper

Frisbee - Discar - Golf, Discar - Ultimat, Golfkorgar, Tillbehör
Golf - Tillbehör
Fotboll - Övrigt

Artiklar

 • Fler discgolfbanor

  Fler discgolfbanor

  Vi har tidigare berättat om Innova Champions strategi för att få sporten disc golf att öka genom att bygga fler disc golfbanor i landet. Nu börjar det arbetet ge resultat och redan är det belsutat om banor i till exempel Värmland och Östergötland.

  Nyheter Martin Willners, 2014-02-06 16:17

 • Tillväxt genom tillgänglighet

  Tillväxt genom tillgänglighet

  Tommy Bessner och Jussi Meresmaa är eniga om strategin för att få disc golf att växa i Sverige. Om de kan få kommunerna att bygga fler banor kommer utövarna och försäljningen på köpet.

  Nyheter Martin Willners, 2013-05-30 11:39				
Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206