Merrell Sverige

Merrell Sverige är ett dotterbolag till Wolverine Europe B.V i Holland. Vi marknadsför och säljer samtliga Merrells produkter i Sverige. Merrell finns till för att dela med sig av den enkla kraften att vara ute i naturen. Vi bjuder in alla till stigarna i naturen. Merrell erbjuder äventyrliga personer bekväma, snygga och funktionella vandringsskor. Oavsett om du vandrar i naturen eller bara är på sightseeing i staden, finns det en sko som matchar dina sportiga aktiviteter.


Varumärken

Artiklar

 • Merrell Proterra

  Handsksko

 • Veckans Produkt: Merrell Grassbow Sport GTX

  Grassbow Sport GTX är en sko som lämpar sig för de flesta aktiviteter. Lätt och smidig med hög komfort och bra stabilitet är den en vinnare oavsett underlag. Fräck design, mycket bra passform och låg vikt gör den till ett måste.

 • Veckans Produkt: Merrell Allout Rush

  Allout Rush är en nyhet från Merrell för den som vill upptäcka nya platser ute i terrängen. Lämplig för tuff terräng och långa distanser. Rejäl tåbox och unik mellansula gör att foten slappnar av och löparen får en kick tillbaks efter isättning. Snacka om grepp och komfort! Kan tvättas i maskin på 30° med milt tvättmedel, låt lufttorka.

 • Veckans Produkt: Merrell Allout Fuse

  Lätt, smidig minimalistisk och mycket flexibel trailrunningsko som låter foten slappna av och göra det den är bra på – röra sig naturligt. Energi frigörs så löparen får med sig en kick ut ur steget. Perfekt att ta på hemmavid och springa 1–2 km innan man når ut i det okända, terrängen! 12mm dämpning i…

 • Veckans Produkt: Merrell Bare Access

  Lätt smidig run/walk/train-modell som stimulerar fotens naturliga rörelse. Barfotasko med extra dämpning (8mm) för dig som vill ha en lätt sko som passar både ute och inne! Ta med på löpturen, på resan, till gymmet, på båten – det finns många användningsområden och dessutom ger Bare Access 3 även bra träning i vardagen. Finns både…

 • Sluthalkat med Vibrams nya sula

  I två år har sultillverkaren Vibram forskat på gummisulor som ska ge samma grepp på is som dubbade skor och nu är skor med deras nya sula Arctic Grip på väg ut i butikerna.

 • Bäst på Ispo: Merrell Thermo Rogue

  Merrells senaste vandringskänga, Thermo Rogue, tar vandringskängan rakt in i framtiden. Det är en superlätt och samtidigt extremt tålig känga för höst- och vintervandringar.

 • Veckans produkt: Merrell Tremblant 8” Polar WP Ice+

  Perfekt vinterkänga för både urbant bruk och naturen, som ger dig värme och håller dig torr på vinterns alla dagsäventyr.

 • Veckans produkt: Merrell Moab FST ICE+

  Upplev långvarig komfort på obekväma platser med den fantastiska passformen som du förväntar dig av Moab. Nu med lättare mellansula och Vibram Arctic Grip, för oöverträffat grepp på våt is.

 • Veckans produkt: Merrell Thermo Freeze

  Övervinn snö och våt is med oöverträffat grepp tack vare Vibram Arctic Grip. Varmfodrad, vattentät lågsko med ovandel i skinn för alla promenader och isolerad med 400 gram för att hålla fötterna torra och bekväma.

 • Veckans produkt: Merrell Thermo Rogue Mid GTX

  Denna atletiska tvåsäsongshybrid är packad med marknadens bästa egenskaper för att du enkelt ska ta dig ut på äventyr. Vattentät modell med Gore-Tex membran och slitstark ballistisk ovandel i nylon. Primaloft Aerogel Gold garanterar god komfort och värme.

 • Veckans produkt: MQM Flex 2 GTX

  Vårens stora nyhet inom kategorin hybridskor. MQM Flex 2 är en högpresterande sko för den som söker en smidig hikingsko som även passar för traillöpning i varierande terräng.

 • Merrell: Nova GTX/Antora GTX

  En ny hybridsko för äventyrligt lagda kvinnor och män. Nova/Antora är en atletisk walkingsko som passar lika bra för vandring, löpning och snabba promenader.

 • Veckans produkt: Merrells MTL Long Sky

  Vårens hetaste trailrunningsko kommer från Merrell. MTL Long Sky är en spännande nyhet för trailfantasterna.

 • Veckans produkt: Merrells Trail Glove 5

  Den här träningsskon har skapats genom att studera foten i rörelse och är designad för att förbättra fotens naturliga förmåga att stabilisera kroppen vid snabba rörelseändringar.

 • Tuff tid för många skoföretag

  Efter ett svagt 2019 hoppades skobranschen på nytändning 2020, sen kom corona och allt efter det är en enda stor Lützendimma – även om det också finns vissa ljusglimtar.

 • Kängan som sålt i 25 miljoner exemplar

  Merrells känga Moab har nu passerat 25 miljoner sålda exemplar världen över. Vi frågar Merrells nordiska marknadschef om vad det är som gör just den här modellen så eftertraktad av konsumenterna.