Platsannonser med kort tid kvar

 • Säljare Hummel (Sport)

  Säljare Hummel (Sport)

  Hummel A/S ett multisportmärke som producerar varor inom kategorierna sport, style & kids och erbjuder ett enastående utbud av skor, kläder och utrustning. Hummel-filosofin är att "förändra världen genom sport" vilket innebär att motivera människor till ökat välmående genom fysisk rörelse genom sport såväl som i livet i stort. Företaget grundades 1923 i Tyskland men ägs sedan 1999 av Thornico group i Danmark. Det globala huvudkontoret, med mer än 200 anställda är beläget i Århus Danmark. Dotterbolag finns i olika länder över hela världen. Våra medarbetare beskriver arbetet på hummel som passionerat, fokuserat på kontinuerlig förbättring, prestanda, globalt, lagarbete och kvalitet.

  Platsannonser Egmont Publishing, Sista ansökningsdag: 2021-07-31 23:59

 • Butikschef till Kari Traa Outlet

  Butikschef till Kari Traa Outlet

  Har du erfarenhet som butikschef och ett stort intresse för kläder, sport och outdoor? Vill du jobba på ett av de starkaste varumärkena som erbjuder kläder till aktiva kvinnor? Vi på Kari Traa söker nu en glädjespridande, kundorienterad och engagerad butikschef till vår butik på Hede Fashion Outlet i Kungsbacka.

  Platsannonser Egmont Publishing, Sista ansökningsdag: 2021-07-31 23:59

 • Just nu söker 8848 Altitude en Designer!

  Just nu söker 8848 Altitude en Designer!

  Mammavikariat Designer med start 30 Augusti. Minst 9 månader med möjlighet till förlängning.

  Platsannonser Egmont Publishing, Sista ansökningsdag: 2021-08-01 23:59

Läs mer

 • Senaste
 • Mest läst
 • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Uppdaterad artikel: Zalandos anställda kameraövervakas, loggas och hotas

2 kommentarer

Nicolas: Hej Mia! Tack för din kommentar. Vi kommer absolut att köra en uppföljning, just nu söker vi kommentarer från några utvalda sportvarumärken/leverantörer för att få deras syn på saken. Det komme...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206