Sales Rep/Running Specialist till Craft

Vill du vara med och utveckla ett av Skandinaviens ledande företag inom sportartiklar? Då kan rollen som Sales Rep/Running Specialist på Craft i Borås vara något för dig!

Är du den vi söker?

Vill du vara med och utveckla ett av Skandinaviens ledande företag inom sportartiklar? Har du erfarenhet från säljprocesser och älskar varumärkesbyggande aktiviteter? Är du dessutom en fena på produktkategorin löparskor och har ett genuint intresse för löpning? Då kan rollen som Sales Rep/Running Specialist på Craft vara något för dig!

Arbetsbeskrivning

I rollen får du ett stort eget-ansvar med omväxlande arbetsuppgifter och ett tydligt ambassadörsskap inom ett expansivt segment på Craft. Du blir en nyckelspelare för oss i vår satsning på löpning och skor i Sverige. Du kommer arbeta med att sätta säljstrategier, skapa nätverk och bygga varumärke ihop med att vårda befintliga kundrelationer. Rollen kräver erfarenhet av både sälj- och marknadsrelaterade arbetsprocesser, så som go-to-market-planer och försäljningsanalyser. Du kommer även hålla i och genomföra produktutbildningar och kundevent. Hos Craft arbetar du mot företagets uppsatta mål och budget och verkar för en positiv marginalutveckling inom segmentet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och du är placerad på Crafts kontor i Borås.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande säljarbete. Meriterande är om du har erfarenhet inom försäljning av sportartiklar och skor samt bakgrund som löpare. Du behöver ha ett B-körkort då rollen innebär en hel del resande. För att lyckas i rollen behöver du förstå vikten av att arbeta taktiskt mot givna mål och att leverera resultat på ett tydligt och strukturerat sätt. Dessutom behöver du ha ett genuint intresse för löpning och motiveras av att se resultat. För att trivas i rollen är du en duktig kommunikatör som är van att arbeta ”högt och lågt” och har ett entreprenöriellt synsätt. Som yrkesperson är du nyfiken, relationsbyggande och har ett prestigelöst förhållningssätt.

Om företaget

Craft är ett svenskt varumärke specialiserat på produkter för uthållighetssporter där prestanda och komfort är avgörande för optimal prestation. Genom att samarbeta med elitidrottare över hela världen och ständigt utveckla nya material och tekniska lösningar kan Craft erbjuda innovativa funktionskläder och löparskor.

Ansök

Ansök till tjänsten som Sales Rep/Running Specialist här!

Har du frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten? Välkommen att kontakta Nadja Frisk på nadja.frisk@inhouse.se

Välkommen med din ansökan!