Sportmarket – Alpinspecialist till kundservice

Sportmarket har sedan 1988 haft en brinnande passion för de bästa produkterna och varumärkena inom Sport & Outdoor. Vi söker nu en ny medarbetare till vår Customer Support – en alpinspecialist till vår kundserviceavdelning i Solna.

Sportmarket grundades 1988 i Hudiksvall av Göran Nilsson, Örjan Olsson och Håkan Barret. Kombi var ett av de första varumärkena som Sportmarket började distribuera och som man fortfarande gör idag. Därefter har många starka märken tillkommit som Fischer, Shred, Start, TOPO, Kamik, AKU och Skogstad. Från att ha startat som ett tremannaföretag har företaget vuxit och är idag ca 30 anställda. Huvudkontoret ligger i Stockholm, logistikcenter/lager i Hudiksvall. I tillägg till detta finns ett försäljningskontor i Göteborg.

Vi söker nu en alpinspecialist till vår kundserviceavdelning i Solna.

Arbetsuppgifter

Sportmarket har sedan 1988 haft en brinnande passion för de bästa produkterna och varumärkena inom Sport & Outdoor och vi söker nu en ny medarbetare till vår Customer Support. Tycker du att alpin skidåkning/kundservice låter som en intressant kombination? Anser du dig vara både säljande och strukturerad? Bra, då har vi ett jobb som kan passa dig! Som alpin kundservicemedarbetare på Sportmarket är din huvuduppgift att ge våra återförsäljare maximal och oöverträffad service när det gäller order, beställningar, kompletteringssälj etc. Du hanterar kundservice för alla våra varumärken över alla affärsområden, men är expert på alpint, där Fischer är vårt draglok.

Utöver detta kommer du att få vara:

  • Delaktig i/ansvarig för 6-8 alpina events och skidtester varje år, inkl. ansvara för att all demoutrustning är i toppskick vid dessa tillfällen
  • Orderkontakt för våra nationella kontraktsåkare (alpint)
  • Företagets expert när det kommer till alpina frågor från vår kunder och/ eller samarbetspartners

Profil

Vi tror att du älskar alpin skidåkning och brinner för att lära dig allt om och jobba med alpin utrustning. Kanske har du tävlat i alpint, kanske har du gjort någon säsong i alperna eller jobbat med skidor i någon form. Du är social och positiv, gillar att ha kundkontakt och trivs när du är bäst på din ”grej” och din kompetens efterfrågas varje dag!

Om du tycker att du passar in i denna profil, hoppas vi att du skickar oss din ansökan redan idag!

Ansökan/Kontakt

Infinity ansvarar för denna rekrytering, för mer info om tjänsten, urvalsprocessen eller för att ansöka, vänligen kontakta Emil Nilsson, Infinity, Tel 070-559 11 92.

Sista ansökningsdag är måndag 19 september! Urval kan komma ett ske löpande så vänta inte med din ansökan.

Annonsinformation

Företag: Sportmarket
Kontaktperson: Anton Fredriksson
Senaste ansökningsdatum: 2022-09-19