Försäljningschef till Roswi

Roswi ska ta nästa steg och söker därför dig som har erfarenhet av sälj och vill vara en del av en expansiv framtidsresa på en nordisk marknad. Som en grossist och importör av kvalitetsprodukter inom kök, sport, fritids- och outdoorliv samlar Roswi några av världens absoluta toppmärken under ett och samma tak – bland annat Victorinox, Osprey, SCARPA, Big Agnes och Peugeot.

Om tjänsten

I rollen som försäljningschef på Roswi blir du en nyckelspelare när vi under de kommande åren planerar att växla upp och öka vår omsättning. Roswi har sedan flera år satsat stort på att etablera oss på en nordisk marknad, detta blir en viktig del av jobbet för vår kommande försäljningschef att ytterligare driva på.

Tillsammans med vår vd tar du fram en säljstrategi och ansvarar för att implementera den i organisationen. I ditt team ingår erfarna säljare i Norden, både inom segmentet köksutrustning samt sport- och friluftsprodukter. Du blir också chef över två kundtjänstmedarbetare som jobbar på vårt huvudkontor i Täby. I jobbet ingår en del resor, både inom Norden där vi har vår verksamhet och till leverantörer i Europa och världen. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till vår vd.

Din profil

Det viktigaste för att trivas på Roswi och i rollen som försäljningschef är att du gillar att sälja och har säljerfarenheter med dig i bagaget. Du kan snabbt identifiera förbättringspotential och du räds inte förändringar och innovativa tankesätt. Du har troligtvis ett genuint intresse för matlagning och/eller friluftsliv vilket gör det enklare att relatera till de produkter vi säljer. Samtidigt är du uppdaterad om din omvärld och kan identifiera kvalitativa och moderna produkter och varumärken som skulle passa bra in i vår profil. Du trivs i att leda och motivera andra samtidigt som du gillar att sträva mot högt uppställda mål.

Eftersom vi arbetar med flera kvalitativa varumärken har du enkelt att snabbt ställa om ditt fokus och du arbetar bra även i stressiga situationer. Att ta ett helikopterperspektiv och se den stora bilden kommer naturligt för dig. Som person är du prestigelös och ser ett stort värde i dina medarbetares erfarenhet och kunskap. 

Har du läst ända hit tycker du nog att detta är en väldigt lockande möjlighet som du vill vara med på. Vi ser i så fall fram emot att läsa din ansökan!

Klicka dig vidare här för att ansöka!

Kontakt
Infinity HR är framgångsrika i rekrytering av spetskvalitet till kulturstarka bolag och vår självklara partner i denna rekrytering. För mer information om tjänsten eller urvalsprocessen, vänligen kontakta:
Emil Nilsson på Infinity HR, Tel 070-5591192, eller Mårten Näsvall, Mail: marten.nasvall@infinityhr.se

Om rekryteringsprocessen
13 september: Infinity intervjuer
16 september: Roswi första intervjuer
Vecka 38: Roswi slutintervjuer

Om Roswi
Roswi är en grossist och importör av kvalitetsprodukter inom kök, sport, fritids- och outdoorliv. Under ett och samma tak samlar Roswi några av världens absoluta toppmärken. Produkter som är lika vackra att se på som fulländade i sin funktion. Allt är noga utvalt och testat av företaget självt. Bland de kända varumärkena finns SCARPA, Darn Tough, Big Agnes, Maglite, Biolite, Cabeau med flera. Mer information om Roswi AB återfinns på www.roswi.se.