Account Manager Sportmanship/MDV Brands

Sedan 1985 har Sportmanship distribuerat internationella premiumvarumärken, som är bland de ledande inom sin nisch, på den nordiska marknaden. Nu söker de en Account Manager Sportmanship/MDV Brands för varumärkena Völkl, Marker & Dalbello.

Tjänsten

Sportmanship befinner sig i en expansiv fas och söker nu en engagerad och driven account manager för att utöka vårt team på varumärkena Völkl, Marker & Dalbello. Du kommer att arbeta mot branschens ledande återförsäljare och ditt arbete innebär att du ansvarar för att utveckla befintliga samt öppna upp samarbeten med nya kunder. Du arbetar självständigt mot tydligt uppsatta säljmål och rapporterar till bolagets försäljningschef. I och med att vi är ett distributionsföretag med eget lager som lever på att dagligen serva våra kunder är en hög servicenivå avgörande för vår framgång. Detta är en tillsvidareanställning. Lön enligt överenskommelse.

Din personliga profil och bakgrund

Vi söker dig som brinner för kvalitet och som drivs av att göra långsiktiga affärer tillsammans med våra kunder. Du har erfarenhet av att arbeta som säljare på fältet. Har du arbetat inom skidbranschen är det meriterande, men inte ett krav. Du trivs med att arbeta i ett tight team och drivs av att uppnå dina mål. Andra egenskaper vi söker hos dig är professionalism, ärlighet, kreativitet och säljfokus. Ditt säljdistrikt blir delar av fjällvärld samt mellan och södra Sverige. Beroende på din profil, bakgrund och bostadsort kan vi komma att anpassa distriktsindelningen. Vi erbjuder ett spännande jobb i ett expansivt företag med goda utvecklingsmöjligheter.

Placering och ansökan

Vårt huvudkontor ligger i Billdal, söder om Göteborg och det är där den primära placeringen för tjänsten. Vi är dock öppna för att man utgår från hemorten. Vi ser gärna att du börjar senast under oktober månad 2022. Vid intresse, skicka din ansökan samt CV till vår försäljningschef Henrik Åkerlund på henrik.akerlund@sportmanship.com

Har du frågor om tjänsten? Då går det också bra att ringa Henrik på 0736-639404.

Sista ansökningsdag för tjänsten är 2022-07-31

Om Sportmanship
Sedan 1985 har Sportmanship distribuerat internationella premiumvarumärken, som är bland de ledande inom sin nisch, på den nordiska marknaden. Vår långsiktighet i kombination med ett dedikerat team, hög servicenivå, egen logistik och ett starkt säljfokus har skapat en konkurrenskraftig plattform för internationella varumärken och gjort oss till en pålitlig partner för den nordiska sport- och modebranschen. Sportmanship säljer idag Völkl, Marker, Dalbello och Dolomite på den svenska marknaden samt On Running i Sverige och Finland.