Inköps- och Logistikansvarig för Saucony i Norden

Har du en passion för en aktiv livsstil, högt tempo och att leverera marknadens bästa service? Lever du stundtals i dina sneakers, vill arbeta med din hobby och samtidigt ta Saucony till nästa nivå?

Vi söker nu dig som är redo för en ny utmaning som Inköps- och Logistikansvarig till Gerisale – en ledande distributör för sport- och livsstilsvarumärken i Norden. Deras specialitet är löpning och bolaget präglas av kollegor med passion för sin produkt och i teamet arbetar aktiva människor som testar och lever för produkterna och branschen. På det naturnära kontoret på Lidingö jobbar du tillsammans med ett mindre familjärt team och axlar en roll med brett ansvar över hela logistik- och inköpskedjan.

Kan det vara dig vi söker? Vi kommer att intervjua kandidater löpande för denna tjänst, så vid intresse – skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning

I rollen som Inköps- och Logistikkoordinator kommer dina primära arbetsuppgifter gå ut på:

  • Ansvara för inköp av produkter av varumärket Saucony (running/skor och kläder) och Saucony Originals (lifestyle/sneakers) till de nordiska länderna.
  • Ansvara för att koordinera och upphandla inkommande logistik (från fabrik till lager) och utgående logistik (från lager till återförsäljare i de nordiska länderna).
  • Ansvara för att hantera och administrera masterdata för kollektioner. Detta inkluderar uppläggning och hantering av produkter affärssystem (Microsoft Navision) med tillhörande b2b-portaler.
  • Ansvara för informationsflöde internt och externt avseende logistikens påverkan på produktsläpp och lanseringar.
  • Vara delaktig i utvecklingen av effektiviteten genom hela värdekedjan (från fabrik till kund) och vara en motpart mot speditörer, lager och återförsäljare.

Erfarenhet

Till denna tjänst söker vi dig som erfarenhet av en liknande roll en innan. Antingen är du relativt i början av din karriär och söker en plats att kunna utvecklas vidare på eller så har du några fler års erfarenhet och känner att du trivs i den typen av roll. Om du även har en akademisk utbildning inom ekonomi eller logistik, är det starkt meriterande. Då du kommer att jobba i en internationell miljö, är det även nödvändigt att du kan kommunicera flytande på framför allt engelska men även på svenska, såväl skriftligt som muntligt.

Personliga egenskaper

För att lyckas i denna roll ser vi att du drivs av utmaningar och ser lösningar på problem som dyker upp i arbetet. Utöver detta trivs du i en koordinerande roll med många kontaktytor. Du är analytisk, jobbar proaktivt och trivs i en kommunikativ roll.

Om företaget

Gerisale är med sina ca 1000 återförsäljare en erkänd distributör i Norden och Baltikum inom sport, mode och livsstil med varumärket Saucony. Saucony grundades 1898 i Pennsylvania, USA, och är världens äldsta varumärke med fokus på löpning. Familjeföretaget Gerisale introducerade Saucony till Sverige 1979 i samband med det allra första Stockholm Maraton och har under decennier haft samarbeten med ledande lopp och atleter över hela Norden.

Som livsstilsföretag är träning en naturlig del av företagets profil, som vill inspirera sina kunder och partners till att bli mer aktiva och du kommer att ingå i ett team av aktiva människor som är experter inom sina respektive områden. Som en del av teamet får du möjligheten att få utlopp för ditt löpintresse genom att testa produkterna, genom att delta i något av de löpevenemang som Gerisale sponsrar över hela Norden eller genom att delta på lunchträningar.

Vi växer nu kraftigt och behöver därför ett starkt tillskott till vårt dedikerade team på Lidingö.

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Ansök via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Moa Kalström på moa.kalström@gazella.se som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Skicka in din ansökan här!

Gazella Business Support arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Söker du jobb inom supply chain med inte just denna tjänst? Skicka in ditt CV för att bli en del av vårt kandidatnätverk och öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!