Vikarierande Key Account Manager Kari Traa/Daehlie – Sverige

Active Brands växer starkt och vi letar nu efter en vikarierande Key Account Manager för den Svenska marknaden. Tjänsten utgår från Active Brands kontor i Göteborg, med frekventa/regelbundna resor inom Sverige och till huvudkontoret Oslo. Beräknad längd på vikariatet är ca 12 månader.

Tjänsten kräver ett lösnings- och affärsorienterat ”mind-set” för att hjälpa oss bygga vidare och förstärka våra varumärkens momentum på den svenska marknaden. Du som söker bör vara en strategisk och organiserad ”multi tasker” samtidigt som du kan arbeta mot och hålla satta deadlines. Sökanden bör ha gedigen och mångårig erfarenhet inom strategisk försäljning och hantering av ”Key Accounts”, vana av att leda och organisera en säljorganisation, gedigen kunskap om den svenska sportbranschen, samt en relevant högre utbildning. Med tanke på tjänstens utformning är det även en förutsättning att du uppskattar resor samt att träffa nya människor.

Vi kan erbjuda ett spännande och omväxlande arbete som Key Account Manager för några av sportbranschens starkaste och mest populära varumärken.  Tjänsten innebär ett stort ansvar redan från dag ett!  

För utförligare information och ansökan se fullständig annons här: https://www.linkedin.com/jobs/view/3057979521

Kontakperson:
Kristofer Kjellvestad, Country Manager Sweden Active Brands
Kristofer.Kjellvestad@activebrands.com