Redaktionsblogg

Serbien nästa

2011-12-06 13:12 Kommentera

23eccc1fcc31b5548702a767c0516d17779f5092.jpg

Till helgen är det dags för årets första skid/snowboardåkning. Imorgon åker jag till Belgrad och på torsdag fortsätter vi till Kopaonik som alldeles nyligen började få sin första snö. Det vore fel att säga att Kopaonik tillhör Europas kändare skidorter men just därför ska det också bli fantastiskt kul. Så vitt jag kan avgöra ser pistutbudet helt okej ut och hotellet håller otroligt hög klass om inte bilderna och texterna ljuger. Texterna var visserligen på serbiska och jag kan inte serbiska men jag antar att det stod att hotellet var väldigt tjusigt.

Själva byn ligger på 1700 meters höjd och högsta toppen reser sig drygt 2000 meter över havsytan. Utsikten över Kosovo ska tydligen vara makalös men jag håller mig nog från att diskutera Kosovo närmare. Jag har förstått på mina serbiska vänner att Kosovo fortfarande en ganska het potatis.

Efter tre dagar i Kopaonik återvänder vi till Belgrad för en tvådagarsvistelse. Vacker arkitektur, bra restauranger och ruiner efter Nato-bombningarna 1999 blir höjdpunkter.

Edit: Som vanligt måste ni klicka på inlägget för att få se en fin bild. Ni som har hängt med ett tag vet att det här är sen gammalt och att jag bett Offline att fixa det. Jag tror inte det kommer att hända inom kort. Visserligen fick jag det här mailet från Offline för ett tag sedan: "Ni står alltid först i kön. VIP.", men det ser jag mer som ett hån.

2011-12-06 13:12 Kommentera

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Full sula framåt för Vibram

1 kommentar

Sture Erkselius: Kan man köpa Vibramsulor till CrispiHunter kängor i Sverige och låta en lokal skomakare sula om dom eller måste dom skickas till Italien för omsulning ?

Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206