Redaktionsblogg

Igång igen

2011-11-16 12:22 Kommentera

81d80542a28b353fe75b74c46d69b411df6d76ae.jpg

Äntligen är jag igång igen. Efter nästan två månaders uppehåll efter Stockholm Halvmarathon tog jag mig äntligen ut och sprang i förrgår. Det var toppen. Formen var usel men det var sjukt skönt att springa igen. Det var till och med så schysst att jag undrade hur jag kunnat hålla mig från att springa.

Svaret på den frågan är antagligen glömska. Jag hade helt enkelt glömt hur schysst det är att springa i skogen med riktigt bra utrustning och en riktigt bra P3-dokumentär i öronen. När jag är där ute i skogen är det som att omvärlden och eventuella funderingar kring det ena eller andra, bara försvinner. Det enda som gäller är Palmemordet, Hans Scheike, Sunday bloody Sunday, Gottröra, Vässtyska ambassaden eller Norrmalmstorgsdramat, och nästa steg framåt. Det är bara skönt och kul.

I dagsläget pratas det mycket om morgondagens vinnare i sportbranschen. Nya koncept presenteras, utbud breddas och kylrum installeras. Det är givetvis jättekul och jag tror att en bransch behöver aktörer som vågar testa olika grepp, nya som gamla. Men för att bli den vinnare som många strävar efter att bli tror jag inte man behöver installera vare sig bidéer eller laxtrappor. Istället tror jag att vinnaren blir den som kan bäst lyckas påminna svensken om hur fruktansvärt kul det är med fotboll, hockey, löpning, ridning, skidåkning och alla andra sporter. Den som gör det bra kommer att ha kunder upp över öronen.

Edit: Jag hade ingen bild på när jag sprang (eller det finns en bild från Stockholm Halvmarathon men den får jag inte använda av upphovsrättsliga skäl) så därför valde jag bilden ovan för att ge mig skäl att tipsa om den här helt underbara sajten.

2011-11-16 12:22 Kommentera

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Full sula framåt för Vibram

1 kommentar

Sture Erkselius: Kan man köpa Vibramsulor till CrispiHunter kängor i Sverige och låta en lokal skomakare sula om dom eller måste dom skickas till Italien för omsulning ?

Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206