Redaktionsblogg

Cojones grande

2011-11-10 13:17 Kommentera

Jag vet inte om cojones betyder samma på portugisiska som på amerikaniserad spanska men amerikanen Garrett McNamara har onekligen cojones grande. Häromdagen slog han nytt världsrekord när han utanför Portugals kust surfade en drygt 27 meter hög våg. Det är sjukt högt.

Edit: Om ni klickar på inlägget dyker det även upp en video med själva bedriften. Som jag skrev i ett tidigare inlägg har jag påtalat det här för offline-avdelningen (de heter egentligen online-avdelningen men ibland rör det sig så långsamt där att det känns som att de borde kallas offline-avdelningen) men som ni märker har inget hänt på den fronten. Här är ett annat exempel på vilken typ av svar man kan få när man mailar offline-avdelningen:

Jag: Sportfack.se ligger nere!!! Gör nåt!!!!!!

De: Det är meningen, det är en feature!

Edit 2: Det här med att man måste klicka på inlägget för att få se bilder, videos etc är bara aktuellt om man går till redaktionsbloggens huvudsida där alla inlägg ligger upplagda i kronologisk ordning. Om man tar sig till inlägget genom att klicka direkt på inlägget i högerspalten syns bilder och videos direkt. Förvirrande? Ta upp det med offline.

2011-11-10 13:17 Kommentera

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Full sula framåt för Vibram

1 kommentar

Sture Erkselius: Kan man köpa Vibramsulor till CrispiHunter kängor i Sverige och låta en lokal skomakare sula om dom eller måste dom skickas till Italien för omsulning ?

Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206