Björn Borg söker en superstark säljare i Göteborg

Björn Borg söker en superstark säljare i Göteborg

Publicerad

På Björn Borg strävar vi efter att vara game changers, både på och utanför planen. Precis som vår grundare Björn Borg, tennisspelaren. En man som hade långt hår i en korthårig sport, spelade med en tvåhandsfattad backhand och träracket – och ändå lyckades vara bäst. Det ligger i vår natur att utmana normer, att alltid vara bättre än våra konkurrenter. Dels genom de underkläder och sportkläder vi gör, men också genom vår kultur. Det är därför vi letar efter aktiva människor som förstår vad det innebär att vara en game changer, att tänja på gränserna och att alltid göra det lilla extra. Människor som inte nödvändigtvis är, men som har viljan att bli, såväl fysiskt som psykiskt överlägsna.

Vi letar efter dig som…

 • idag är Säljare, Sales rep, Field sales eller liknande
 • har minst tre års erfarenhet av arbete med försäljning, gärna inom mode eller
  sport
 • ständigt är på jakt efter nya utmaningar
 • är van att arbeta framgångsrikt mot måluppfyllelse av egna säljmål
 • har arbetat med starka varumärken
 • vågar stå ut
 • är en game changer i själen
 • stannar kvar på planen långt efter att träningen är slut
 • alltid pushar dig själv och andra till den yttersta gränsen

 

Tjänsten är på heltid med ansvar för en region i Väst Sverige. Tjänsten innefattar resor mellan kunder i regionen med ca 3–4 övernattningar per månad. Du rapporterar direkt till vår Global Sales Director, som är placerad på vårt globala huvudkontor i Solna tillsammans med resten av det svenska säljteamet.

Är du game changern vi letar efter? Skicka ditt CV tillsammans med en beskrivning av dina framtida ambitioner till ansokan@bjornborg.com senast den 10 augusti så ser vi om det är en bra matchning! Om du har några frågor om tjänsten, kontakta oss på ansokan@bjornborg.com alt vår Global Sales Director, Joacim Sjödin på joacim.sjodin@bjornborg.com eller mobil 070 559 30 00. Vi återkommer till dig så fort vi hittar ett par minuter mellan träning och jobb.

För mer information, besök vår hemsida www.bjornborg.com

 • Hilleberg the Tentmaker AB söker en sömnadskunnig mönsterkonstruktör till vårt kontor på Frösön

  Har du erfarenhet av mönsterkonstruktion och sömnad samt ett öga för detaljer? Är du strukturerad och noggrann? Gillar du att jobba i team? Då är du den vi på Hilleberg the Tentmaker AB söker till vårt kontor på Frösön.

  Platsannonser Egmont Publishing, 2021-07-22 16:06

 • Butikschef till Kari Traa Outlet

  Har du erfarenhet som butikschef och ett stort intresse för kläder, sport och outdoor? Vill du jobba på ett av de starkaste varumärkena som erbjuder kläder till aktiva kvinnor? Vi på Kari Traa söker nu en glädjespridande, kundorienterad och engagerad butikschef till vår butik på Hede Fashion Outlet i Kungsbacka.

  Platsannonser Egmont Publishing, 2021-07-06 09:45

 • Just nu söker 8848 Altitude en Designer!

  Mammavikariat Designer med start 30 Augusti. Minst 9 månader med möjlighet till förlängning.

  Platsannonser Egmont Publishing, 2021-06-30 07:00

 • Säljare Hummel (Sport)

  Hummel A/S ett multisportmärke som producerar varor inom kategorierna sport, style & kids och erbjuder ett enastående utbud av skor, kläder och utrustning. Hummel-filosofin är att "förändra världen genom sport" vilket innebär att motivera människor till ökat välmående genom fysisk rörelse genom sport såväl som i livet i stort. Företaget grundades 1923 i Tyskland men ägs sedan 1999 av Thornico group i Danmark. Det globala huvudkontoret, med mer än 200 anställda är beläget i Århus Danmark. Dotterbolag finns i olika länder över hela världen. Våra medarbetare beskriver arbetet på hummel som passionerat, fokuserat på kontinuerlig förbättring, prestanda, globalt, lagarbete och kvalitet.

  Platsannonser Egmont Publishing, 2021-06-03 12:12

Läs mer

 • Senaste
 • Mest läst
 • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Uppdaterad artikel: Zalandos anställda kameraövervakas, loggas och hotas

2 kommentarer

Nicolas: Hej Mia! Tack för din kommentar. Vi kommer absolut att köra en uppföljning, just nu söker vi kommentarer från några utvalda sportvarumärken/leverantörer för att få deras syn på saken. Det komme...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206