Butikschef till Kari Traa Outlet

Butikschef till Kari Traa Outlet

Publicerad

Har du erfarenhet som butikschef och ett stort intresse för kläder, sport och outdoor? Vill du jobba på ett av de starkaste varumärkena som erbjuder kläder till aktiva kvinnor? Vi på Kari Traa söker nu en glädjespridande, kundorienterad och engagerad butikschef till vår butik på Hede Fashion Outlet i Kungsbacka.

Din profil
Vi söker dig med några års erfarenhet från butiksarbete, gärna inom en chefs/ansvarstagande roll. Vi ser att du är en resultatorienterad, flexibel, säljorienterad, noggrann och inte minst motiverande person som kan vara med och utveckla vår butik och dess personal. Vi tror också att du som söker är sportig och har koll på varumärket Kari Traa, kanske åker skidor och vandrar i våra ikoniska underställ och tycker att Kari Traa är ett spännande varumärke med produkter du själv vill använda. Stor vikt kommer att läggas vid din personlighet och ditt engagemang. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska samt är flexibel gällande arbetstider som kan innebära både vardagar, kvällar och helger.

Din roll

 • Ge förstklassig service till våra kunder och skapa relationer med dem.
 • Uppföljning och administration av försäljningsmål och budgets.
 • Ansvara för upplärning, motivering, schemaläggning och administration av personal.
 • Vanliga butiksuppgifter såsom försäljning, kassaavslut, varupåfyllnad, klädvård och lagerarbete.
 • Hålla butik och lager rent och snyggt.
 • Inspirera kunder till en lyckligare, hälsosammare och starkare livsstil.
 • Ambassadörskap för varumärket.

 

Vi kan erbjuda dig
Att vara butikschef hos oss är mer som en livsstil än ett jobb där du får gå runt i underställ hur mycket du vill! Vi kan erbjuda dig en positiv och peppande arbetsmiljö i en sportig och inspirerande butik där det finns möjlighet till yrkesmässig och personlig utveckling.

Låter det som ett drömjobb? Då ser vi fram emot att läsa just din ansökan!
Ansök genom att maila CV och personligt brev till jobb.sverige@activebrands.com
Befattning: Butikschef Kari Traa
Placeringsort: Kungsbacka (Hede Fashion Outlet)
Omfattning: Heltid
Tillträde: 1 september 2021 eller enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag: 1 augusti

om Kari Traa
Kari Traa är inte bara en före detta olympisk mästare i puckelpist, hon är även grundaren av Europas snabbast växande sport- och outdoormärke – av tjejer, för tjejer. Varumärket designar kläder för skidåkning, friluftsliv och träning men allra mest känt är märket för sina underställ. Från starten har målet för Kari Traa alltid varit att utmana det etablerade. Det är ingen överdrift att säga att varumärket har förändrat underställsbranschen för alltid genom sin ikoniska design. Då Kari själv var aktiv idrottsutövare fanns det en stor saknad efter mer kvinnligt fokus och mer feminina sportkläder. Kari ville utmana detta och gjorde det genom att sticka och sy egna plagg som konkurrenter och vänner snabbt också ville ha. Resten är historia. Idag distribueras varumärket och dess värderingar i mer än 30 länder. Märket representeras av starka kvinnliga ambassadörer som alla delar Karis ambitioner om att inspirera tjejer till att leva ut sitt liv till sin fulla potential. Hos Kari Traa skapas allt med stor omtanke om miljön. Allt från produktion, material och paketering väljs med omsorg för att värna om den mest dyrbara lekplatsen vi har - naturen.

 • Hilleberg the Tentmaker AB söker en sömnadskunnig mönsterkonstruktör till vårt kontor på Frösön

  Har du erfarenhet av mönsterkonstruktion och sömnad samt ett öga för detaljer? Är du strukturerad och noggrann? Gillar du att jobba i team? Då är du den vi på Hilleberg the Tentmaker AB söker till vårt kontor på Frösön.

  Platsannonser Egmont Publishing, 2021-07-22 16:06

 • Björn Borg söker en superstark säljare i Göteborg

  På Björn Borg strävar vi efter att vara game changers, både på och utanför planen. Precis som vår grundare Björn Borg, tennisspelaren. En man som hade långt hår i en korthårig sport, spelade med en tvåhandsfattad backhand och träracket – och ändå lyckades vara bäst. Det ligger i vår natur att utmana normer, att alltid vara bättre än våra konkurrenter. Dels genom de underkläder och sportkläder vi gör, men också genom vår kultur. Det är därför vi letar efter aktiva människor som förstår vad det innebär att vara en game changer, att tänja på gränserna och att alltid göra det lilla extra. Människor som inte nödvändigtvis är, men som har viljan att bli, såväl fysiskt som psykiskt överlägsna.

  Platsannonser Egmont Publishing, 2021-07-19 07:45

 • Just nu söker 8848 Altitude en Designer!

  Mammavikariat Designer med start 30 Augusti. Minst 9 månader med möjlighet till förlängning.

  Platsannonser Egmont Publishing, 2021-06-30 07:00

 • Säljare Hummel (Sport)

  Hummel A/S ett multisportmärke som producerar varor inom kategorierna sport, style & kids och erbjuder ett enastående utbud av skor, kläder och utrustning. Hummel-filosofin är att "förändra världen genom sport" vilket innebär att motivera människor till ökat välmående genom fysisk rörelse genom sport såväl som i livet i stort. Företaget grundades 1923 i Tyskland men ägs sedan 1999 av Thornico group i Danmark. Det globala huvudkontoret, med mer än 200 anställda är beläget i Århus Danmark. Dotterbolag finns i olika länder över hela världen. Våra medarbetare beskriver arbetet på hummel som passionerat, fokuserat på kontinuerlig förbättring, prestanda, globalt, lagarbete och kvalitet.

  Platsannonser Egmont Publishing, 2021-06-03 12:12

Läs mer

 • Senaste
 • Mest läst
 • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Uppdaterad artikel: Zalandos anställda kameraövervakas, loggas och hotas

2 kommentarer

Nicolas: Hej Mia! Tack för din kommentar. Vi kommer absolut att köra en uppföljning, just nu söker vi kommentarer från några utvalda sportvarumärken/leverantörer för att få deras syn på saken. Det komme...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206