Veckans Produkt: Abilica PowerRack

Crossfit är det nya stora inom träning. Med ett powerrack kan du köra många övningar som är vanliga inom crossfit. Med flyttbara handtag för pullups/chins, fäste för viktstång, många fästpunkter för gummiband och annat tillbehör har du det mesta. Du kan även förvara många viktskivor på racket.

Powerracks är det nya multigymmet. Ett powerrrack är perfekt för funktionell träning och crossfit. Med eller utan hjälpmedel kan du göra hur många övningar som helst. Fyll på med viktskivor och stänger, använd bänkar för nerdrag eller bänkpress eller använd racket som stativ för olika övningar med till exempel gummiband.

Abilica har även några tillbehör till racken som kan ge dig ännu flera övningar. Abilica RopePull System är ett fäste för rep samt rep för tunga övningar. Abilica DipsHandle är rejäla handtag för dipsövningar och väldigt enkla att fästa.

 

 

Relaterat företag i Sportregistret

  • Mylna Sport

    Mylna Sport levererar och marknadsför olika varumärken inom träning, hälsa och livsstil. Mylna Sport är Nordens största på träningsutrustning och erbjuder produkter för att träningen ska bli rolig och effektiv!