Veckans Produkt: SKLZ Massage

SKLZ är ett varumärke med träningsutrustning för funktionell och idrottsfokuserad träning. Produkterna är utvecklade för och av elitidrottare som gör att du kan vara säker på att produkterna vill hjälpa dig att utveckla din prestation.

SKLZ Massage är en serie produkter som hjälper dig med uppvärmning, ger dig bättre återhämtning och som reducerar risken för skador.

Veckans Produkt: SKLZ Massage

Barrel Roller rullas över de stora muskelgrupperna som uppvärmning eller återhämtning. Travel Barrel Roller är en lite mindre roller som er perfekt att ta med på resor eller semestrar. 

Accupoint Massager gör det enkelt att komma åt ömma punkter. Accu Roller är ett böjbart massagehandtag med kulor som kan placeras i önskad ordning. 

Cold Roller Ball är en kall boll med bekvämt grepp som gör det enkelt att manövrera bollen med det tryck man önskar. 

Massage Bar ger dig exakt tryckpunktskontroll och är designad med ett unikt kullagersystem och spår för djupare påverkan av vävnaden. 

Accu Strap masserar stora muskelgrupper och triggerpunkter.

Relaterat företag i Sportregistret

  • Mylna Sport

    Mylna Sport levererar och marknadsför olika varumärken inom träning, hälsa och livsstil. Mylna Sport är Nordens största på träningsutrustning och erbjuder produkter för att träningen ska bli rolig och effektiv!