Footway storsatsar på racketsport

Footway Group lanserar butik för racketsport, tillgänglig på 24 marknader.

Racketnow.com. Där har du adressen till Footway Groups nya satsning. Butiken blir den nionde nischade onlineverksamheten på Footway Groups egna multistore-plattform och produkterna man ska sälja finns inom tennis, badminton, squash, bordtennis och, förstås, padel. Sedan tidigare har de Belapadel.com. 

Totalt ska Racketnow.com lanseras på 24 marknader och General Manager blir Gustav Land, som tidigare både jobbat och tävlat inom tennis.
– Ambitionen är att Racketnow.com ska bli förstahandsvalet för både nybörjare och proffs som söker racketar, kläder, skor och tillbehör inom alla de stora racketsporterna. Med en datadriven approach och fokus på relevant innehåll ser jag fram mot att utnyttja skalbarheten i Footway Groups plattform och växa Racketnow.com i Europa, säger Gustav Land, General Manager för Racketnow.com. 

Daniel Mühlbach är vd för Footway Group. Han säger att man märkt av racketsporternas ökade popularitet.
– Och med Racketnow.com kommer vi kunna erbjuda ett brett utbud av produkter till racketsportutövare i hela Europa. Lanseringen visar på styrkan i vår plattform, där all infrastruktur redan finns och vi enkelt kan rulla ut nya butiker i nischer där vi ser potential, säger han. 

Racketnow.com kommer att kunna använda sig av Footway Groups backend-funktionalitet såsom kundsupport, lager och logistik.