Ispo Munich Online har öppnat för anmälan

Ispo hålls digitalt mellan 1-5 februari 2021.

Ispo Munich Online har öppnat för anmälan

Nu har världens största sportmässa öppnat för anmälan till Ispo Munich Digital, Ispos digitala mässa som hålls 1-5 februari 2021.

Publicerad

Den 26 oktober kom beskedet att världens största sportmässa, Vinter-Ispo, tvingades till att leverera en digital version av mässan. Nu har man öppnat för utställare att boka sin digitala mässmonter.

Som utställare kan man välja på tre olika virtuella montrar, basic, Advanced eller Premium. Via montern blir man sedan i olika grad marknadsförd ut mot digitala besökare och erbjuds även delta under seminarier, work shops och fokussamtal under Ispo-veckan. Precis som under en fysisk mässa kan utställare sedan bjuda in mässbesökare för att se produktnyheter och genomföra prdouktdragningar och säljmöten.

ispo har även tematiserat samtliga fem dagar för veckan 1-5 februari: Innovation & Kreativitet, Digitalisering & Sportteknik, Hälsa & Fitness, Hållbarhet och Konsumentinsikter.

Till temadagarna kopplas som vanligt när det gäller Ispo inspirerande föreläsningar och diskussioner, workshops och kurser - helt skräddarsydda för respektive ämne för dagen. 

Montrar, upplägg, teman och all annan information om Ispo Munich Online hittas här.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Nikes nya strategi – vänder många sportbutiker ryggen

61 kommentarer

B Obo: @Theo Glöm inte att Svensk Teko industri och annan personalintensiv low-tech industri som skor och liknande avvecklades på goda grunder. Det gick inte att tjäna pengar på det och därför var det inte...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206