Sportringen öppnar dubbelt

Sportringen öppnar dubbelt

En gränsbutik i Norrland och en storsatsning på cykel i Mellansverige. Sportringen har dubbla butiksöppningar att se fram emot under maj månad.

Publicerad

I slutet av maj öppnar Sportringen Outlet i Fjellhandel, Storliens nya handelsplats. Den 1 000 kvadratmeter stora butiken har ett brett sortiment bestående av konfektion, skor och hårt - helt anpassat för gränshandel. Det skriver ägarna SGN Sport i ett pressmeddelande.

Gränsen mot Norge är just nu stängd för passering exklusivt de svenskar som behöver arbetspendla i grannlandet. Tidigast öppnas gränsen kring den 5 maj. Förhoppningsvis börjar shoppingsugna norrmän då åter resa österut. 

– Detta blir vår sjunde Sportringen-butik, berättar Sven Persson och Behnaz Falk som driver butiken. Vi ser en stor potential i denna butik, upptagningsområdet är ca 300 000 invånare på norska sidan gränsen.

Handelsplatsen Fjellhandel ligger vid E14, huvudleden mellan Trondheim i Norge och Östersund i Sverige. Den första etappen av Fjellhandel är ett nära 11 000 m2 stort köpcentrum.

Sportringen öppnar även en stor butik i slutet av maj och då i Roslagens hjärta, Norrtälje.

Sedan 1965 driver familjen Eklund sportbutik i Norrtälje, och nu flyttar denna Sportringen-butik till ett nytt och bättre läge på Knutby Torg. Den nya butiken är 1 400 kvm och fokuserar på löpning, aktiv fritid och en ordentlig satsning på cykel.

– Cykel är ett av våra stora fokusområden och inom kort erbjuder vi en komplett cykelverkstad och kommer därmed ingå även i Bike Nation-kedjan, berättar Göran och Anneli. Dessutom har vi en ny profilförsäljningsavdelning med eget tryckeri och ett showroom för klubb och företag. Vi känner oss riktigt taggade och är hoppfulla kring vår nya satsning, trots det rådande läget i landet.

Sportringen Norrtälje ingår i Bike Nation, en cykelkedja med 110 butiker över hela landet. Att vara en del av Bike Nation är en kvalitetsstämpel, en garanti för att kunskap, service och kvalitet är i absoluta toppklass. 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Uppdaterad artikel: Zalandos anställda kameraövervakas, loggas och hotas

2 kommentarer

Nicolas: Hej Mia! Tack för din kommentar. Vi kommer absolut att köra en uppföljning, just nu söker vi kommentarer från några utvalda sportvarumärken/leverantörer för att få deras syn på saken. Det komme...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206