Richard S Johnson tränar med Garmin

Garmin har knutit till sig golfaren Richard S Johnson som ambassadör för företagets sportprodukter inom golf cykel och träning.

Richard har redan använt Garmins produkter under flera år för att logga sin träning. Främst kommer han att använda klockan Chronos för träning och golfklockan Approach S60 för golf. Kontraktet sträcker sig över 2 år och gäller för hela världen och alla tävlingar Richard spelar under kontraktsperioden.

– Jag är väldigt stolt att få representera och samarbeta med Garmin. För mig har Garmin alltid varit ledande inom gps/fitness och jag har använt deras produkter i åratal både under mina löpturer samt mina rundor på racercykeln kring hemmet i Florida. Garmin har alltid haft smarta produkter som hjälpt mig i den hårda träning som krävs för att hålla på de internationella golftourerna. Speciellt kul tycker jag det är med nya klockan Chronos som är så snygg att jag använder den även utanför själva träningspassen. Den fungerar lika bra under hårda pass som i finrummet så att säga och det är kul med produkter som håller hela vägen.

Relaterat företag i Sportregistret

  • Garmin Sweden AB

    Som en ledande global leverantör av navigationslösningar strävar Garmin efter att tillverka överlägsna produkter för bilar, flyg, sjöfart, utomhusaktiviteter och sport som är en grundläggande del av våra kunders liv. Inom sportsegmentet erbjuder vi en bred produktlinje av sportklockor, aktivitetsband, golf-gps:er, actionkameror och cykeldatorer för både motionärer och elitsatsande idrottsmän och idrottskvinnor.